El post de la jornada mamut de bàsquet

El post de la jornada mamut de bàsquet

Cap de setmana que servia de debut pels equips CEEB. La jornada ens ha deixat grans resultats amb un elevat nombre de victòries. A continuació tots els resultats i cròniques dels partits.

 

Escola La Farigola 13-59 Pre-Mini A: Partit on érem superiors des del minut 0. A nivell d'atac vam estar molt encertats, corrent i donant moltes opcions de contraatac. En defensa també estàvem molt atents i vam tenir opció de robar moltes pilotes. L'equip s'ho va passar molt bé i van gaudir del partit. A seguir així! 

 

Pre-Mini B 39-29 Escola Betània: Bona intensitat i moltes ganes en el primer partit de la temporada dels petits del club. Falta millorar la selecció de tir. Tots els jugadors amb ganes de donar-ho tot el proper partit!

 

Sant Quirze Bàsquet Club 36-66 Mini masculí: Bon inici de partit que va permetre als visitants anar per davant en el marcador en tot moment. En els darrers quarts, el rival es va desinflar una mica i es va aconseguir un resultat excessiu per com es va desenvolupar el partit.

 

Bàsquet Bufalà 48-75 Mini femení: Partit més igualat del que mostra el resultat, contra un equip de primer any amb molt potencial que ens ha fet donar un pas més en intensitat i joc. Dos quarts finals on hem despuntat que ens ha fet guanyar un partit maco de jugar. Seguim!

 

Mini Mixt 74-25 Antoni Brusi: Primer partit de la temporada amb bones sensacions ja que tot el treballat durant els entrenaments s'ha vist reflectit. Molta intensitat en defensa i bones pujades de pilota tenint en compte els tres carrils. Abans de començar el partit els propis jugadors tenien por de com aniria, però surten amb cares de felicitat i ganes de jugar i aprendre més! 

 

Bàsquet Molins 70-40 Pre-Infantil masculí: Els resultats no acompanyen, però la dinàmica de l'equip és ascendent. Aquest dissabte els nostres preinfantils van oferir un nivell d'intensitat excel·lent, ens va faltar encert en la finalització i més concentració en defensa. Es nota el treball fet als entrenaments. 

 

Pre-Infantil femení 53-24 CEJ L'Hospitalet: Hem jugat a ratxes, no estàvem concentrades, hem defensat tovetes però han començat a jugar en equip, a mirar el tall i aixecar el cap en els contraatacs. Bona selecció de tir.

 

Infantil femení 97-51 CN Caldes: Tercer partit de la temporada en el que les locals han estat superiors en tot moment i això ha comportat certa relaxació.

 

Infantil masculí 19-69 BIM: Debut de l'equip en competició en un enfrontament en el que s'ha vist superat per un equip amb bons fonaments i gran intensitat.

 

Cadet A masculí 48-55 Bosco Rocafort: Partit on no hem mantingut una línia regular durant els 40 minuts. Això i un nefast percentatge de tirs lliures (-25) ens ha tret les opcions de victòria. A seguir treballant per evolucionar com a equip i recuperar lesionats. 

 

Cadet B masculí: Ajornat

 

Cadet femení 53-27 Basket Coras: Partit on érem superiors físicament i hem tret profit. S'ha dominat el rebot, obtenint tirs a sota cistella i en defensa que l'altre equip no tingués segones oportunitats.

 

Júnior masculí 53-39 CB Pedagogium: Bon partit en línies generals. Primera meitat amb força encert, tot i que a la sortida de vestuaris se'ns ha fet bola la zona 2-1-2 que han plantejat. Amb el pas dels minuts, hem acabat fent un bon partit. A corregir tirs lliures.

 

Qbasket Femen Sant Cugat 54-55 Júnior femení: Visita a una de les pistes més complicades de la lliga. Inici esperançador a nivell ofensiu, obtenint avantatges gràcies al joc per conceptes i la paciència que havia faltat en darrers partits. En la segona part, les mamuts no van sortir al nivell de concentració que demanava el partit i les de Sant Cugat van aconseguir rendes de fins a vuit punts. L'equip no va deixar de lluitar i amb un gran encert en els darrers minuts, es va poder capgirar el marcador.

 

CB Sant Andreu 36-45 Sots-21 femení: Enfrontament dins de la línia dels darrers partits en els quals l'equip no aconsegueix el ritme de joc de les primeres jornades. Moments complicats en el tercer quart als quals l'equip es va saber sobreposar i obtenir una nova victòria.

 

Sots-25 masculí 68-52 LLar56-CB Santa Perpetua: Quan un equip treballa i creu en el que fa, els resultats venen... Avui el treball ha sigut magnífic! Però no ens hem de relaxar... Seguirem treballant entrenament a entrenament i partit a partit per millorar més. El nostre sostre ens el marquem nosaltres.

 

Bàsquet Ceissa 30-45 Sots-25 femení: Ens ha costat 25 minuts endollar-nos al partit. Bona fluïdesa en atac però ha faltat duresa i encert. Malgrat comptar amb només 8 jugadores, ens hem emportat la victòria.

Altres categories