Dos ascensos del bàsquet mamut!

Dos ascensos del bàsquet mamut!

El bàsquet mamut està d’enhorabona. La resolució de les competicions per part de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha portat a dos equips de l’entitat a aconseguir l’ascens de categoria. Aquests són els dos equips Sots-25, tant el femení com el masculí.

 

El Sots-25 femení estava realitzant una temporada impecable. Va finalitzar líder la fase prèvia amb un balanç de 12 victòries i 2 derrotes i actualment liderava també amb un balanç de 5-0 la segona fase pel títol de lliga. Així doncs les mamuts més grans jugaran la propera temporada a la Tercera Catalana Sènior, un gran repte.

 

Pel que fa als nois, també en categoria Sots-25, van quedar segons classificats a la fase prèvia amb un balanç de 9 victòries i 5 derrotes. Pel que fa a la segona fase només van poder disputar un partit abans d’aquesta aturada forçada. D’aquesta manera els mamuts pugen de categoria aconseguint l’ascens de categoria B a A.

 

Volem donar l’enhorabona a tots per aquests èxits que confirmen el creixement i la bona feina del bàsquet mamut!

Altres categories