El futur del futbol sala mamut assegurat

El futur del futbol sala mamut assegurat

Futbol Sala

L’activitat iniciació al futbol sala reuneix els més petits que volen practicar aquest esport

 

De dilluns a dijous les pistes del Complex Municipal de Les Corts a primera hora de la tarda les ocupen els més petits. Aquells jugadors i jugadores que fan iniciació al futbol sala. Una seixantena de nens es reparteixen els dilluns i dimecres; i els dimarts i dijous per gaudir amb la pilota. L’objectiu és començar a aprendre la tècnica del futbol sala, les normes i sobretot passar-ho molt bé mitjançant la realització de jocs, exercicis en espai reduït i partidets.

 

Els protagonistes d’aquesta activitat són tots aquells nens i nenes que fan primer i segon de primària, actualment els nascuts els anys 2010 i 2011. Cal dir però que no són els més petits del club, aquest honor el tenen els petits de quatre i cinc anys que fan l’activitat roda d’esports i algunes petites que ja fan rítmica.

 

Es tracta d’una etapa plenament formativa sense cap intenció competitiva, és per això que tant sols es disputen partits i trobades amistoses. Sempre és bo aplicar en situació real els conceptes que s’han adquirit al llarg de les setmanes i els entrenaments. Aquest moment arriba una vegada cada tres mesos quan els petits mamuts realitzen trobades amb altres mamuts o bé amb altres equips i entitats per jugar partits amistosos. Aquests dies són esperats amb il·lusió i quan arriben queda clar que amb aquestes ganes i alegria el futur del futbol sala de l’entitat està assegurat!