El post de la jornada mamut

El post de la jornada mamut

El cap de setmana ens deixa 13 partits. Aquí teniu el post de la jornada amb els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors amb un balanç de 8 victòries, 2 empats i 3 derrotes. 

 

Aleví B 4-1 Groupvalles CFS Montcada, A

 

Declaracions de David Anton: Partit molt estrany, hem recuperat a dalt i finalitzat amb molta efectivitat, però ens ha costat molt jugar amb pilota i defensar bé. Punts importants davant el 3r classificat.

 

Gols: Aleix, David i pròpia porteria x2.

 

 

CFS Manent Santa Coloma, A - Aleví A

 

Suspès.

 

 

Sabadell Femení, FS, A 1-15 Aleví A fem.

 

Declaracions de Maria Solé: Tot i la fredor de la pista sortim concentrades a fer les coses fàcils i bé. Anem trobant els forats i els aprofitem. Ens ha servit per anar provant posicions i descobrir sensacions cadascuna.

 

Gols: Jana x4, Silvia x3, Claudia Prades x2, Paola x2, Carla, Júlia, Laura i Nuria.

 

 

Barri Riera Club Esportiu, A 1-0 Infantil C

 

Declaracions de Sergi Ruiz: Molt bons primers 9 minuts, fins que rebem el gol en contra i a partir d’aquí ja no ens hem sentit còmodes. Generem algunes ocasions però no tenim encert, inclòs un penal a favor fallat. Derrota que fa mal però ens aixecarem. 

 

 

Infantil B 4-0 Sant Joan Despí C.F.S., A

 

Declaracions de Pere Graugés: Tot i que comencem el partit freds tant en atac com en defensa, ens avancem als primers minuts. Anem entrant al partit i dominant cada cop més i en 5 bons minuts abans de la mitja part fem els 3 gols restants. A la segona seguim tenint el control però ens encomanem d’un ritme massa baix i seguim sense estar fins en la finalització.

 

Gols: Samjib x2, Pol i Jan.

 

 

Barça Lassa, A 5-4 Infantil A

 

Declaracions de Marc Solé: Partidàs de dos equips que han competit com animals. Primera part molt igualada on els 10 primers minuts inclús creem més ocasions que ells però a mesura que estem més cansats ells creixen i arribem 1-1 al descans. A la segona en una jugada amb varis rebots i un contra-atac s’avancen 3-1 però malgrat les lesions, ho aixequem i ens posem 3-4. Una decisió molt dubtosa de l’àrbitre fa que ens empatin a 4-4. Últims 2 minuts de bogeria on tenim dos contra-atacs i un córner per marcar però encaixem gol a falta de 30 segons. Molt orgullós de tots!

 

Gols: Luis x2, Héctor i Álvaro.

 

 

Cadet B 0-1 FS Castelldefels Fusteria Creativa, A

 

Declaracions de Kevin Cheung: Partit molt igualat, nosaltres hem tingut les millors ocasions i hem proposat millor joc però ells ens han igualat a base d'intensitat. No tenen mal equip i juguen molt bé amb els seus pivots. Dura derrota, portàvem una bona ratxa i marxes a casa amb mal sabor de boca ja que l'has tingut... Tocats, però continuem treballant. 

 

 

Cadet A 6-4 CN Caldes, FS, A

 

Declaracions d’Adrià Fernández: Mal partit contra un rival que ens ha posat les coses difícils durant tot el partit i que ens ha portat a prendre molt males decisions en atac. En defensa hem continuat sent molt tous. No hem estat al nostre màxim nivell però tot i així a falta de 8 minuts ens hem posat 3-1. De 5 s'han posat dins del partit i s'han anat marcant gols alternativament fins arribar al 6-4. 

 

Gols: Nure x2, Ivan, Oscar i Albert.

 

 

Bronceval CFS Montcada, FS, A 6-6 Juvenil A

 

Declaracions d’Alex Garcia: Segon empat consecutiu davant un molt bon rival, amb les idees clares i bons jugadors. Comencem perdent als 30 segons i fins el final de partit es produeix un intercanvi de cops, 4-3 al descans. Ens esperen a mitja pista gran part del partit i les nostres pèrdues i falta de finalització donen opció a moltes transicions seves que van acabar en gol. Amb el 5-4, a falta de 3 minuts, ens posem a jugar amb porter jugador. A falta de poc més d'un minut encaixem el 6-4, marquem el 6-5 a falta de 15 segons i guanyem 1 punt quan quedava 1 segon per acabar.

 

Gols: Franc x3, Alex x2 i Arnau.

 

 

Juvenil B fem. 3-0 Cornellà C.F.S., A

 

Declaracions de Nil Marco: Partit d'alts i baixos. Quan marquem el ritme som millors i fem coses molt bé, quan ens adaptem al rival comencem a fer coses estranyes i no competim com cal. Bons tres punts. Seguim!

 

Gols: Aina, Natàlia i Gal·la.

 

 

EFS Jordi Torras Sant Vicenç 1-7 Juvenil A fem.

 

Declaracions de Borja Carasusán: Ens ha costat entrar però quan ho hem aconseguit fer sobre el minut 8 hem fet un bon partit. Per moments ens ha costat aparèixer entre línies, cosa que ens dificultava la sortida de pressió. A la mitja part marxem 0-4. A la segona ens fem el 1-4 en pròpia només començar. La pressió de Torras era més intensa però hem sabut sortir bé d’ella fent 3 gols més. Seguim!

 

Gols: Laura x2, Sonia, Laia, Africa, Helena i Kristine Claire.

 

 

Sènior B 1-1 CSC Futsal, B

 

Declaracions de Miquel Escalona: Bon partit nostre, superiors en tot moment però incapaços de tancar el partit. Generem ocasions però no les finalitzen bé. Al final, l’angoixa del resultat ajustat 1-0 acaba donant l’empat a ells.

 

Gols: Joan.

 

 

Penya Esplugues AE, A 1-4 Sènior A

 

Declaracions de Guillem Artés: Victòria vital a la pista del líder i gran aspirant al ascens de categoria. En general partit molt seriós de tot l' equip. Des del minut 1 ha remat en la mateixa direcció amb un únic objectiu com a grup, guanyar. Primera part nostra on sabem controlar el arsenal ofensiu del rival però sense deixar de generar ocasions que ens donen 2 gols i oportunitats per marxar amb més diferència de gols a la mitja part. Tot i tornar a marcar al minut 1 de la represa per posar-nos 0 a 3, la segona part és del rival, ens apreta i ens genera moltes ocasions i que gràcies a la defensa i la bona actuació del nostre porter deixa sec a un rival que ho va intentar de totes les maneres. A les acaballes del partit ens fan el 1 a 3 però contestem marcant el 1 a 4 final. Molt contents de sumar 3 punts després d'un empat i una derrota en les últimes jornades.

 

Gols:  Pau x3 i David Monterrubio.

 

 

Playas de Salou Femenino Futbol Sala, A 0-4 Sènior A fem.

 

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part igualada. El rival pressiona tota la pista individualment i això crea dificultat en dominar la pilota. Creem moltes ocasions en transicions, però també ens creen, sobretot a través del xut exterior. Marquem gol en les primeres jugades i aconseguim acabar la primera part 0-1. Partit molt obert. A la segona, la tònica comença igual... Però nosaltres continuem fent mes ocasions, igual que la primera. Arriba i el segon i el tercer molt continuats, la qual cosa fa que ens tranquil·litzem en el joc i dominem més. Al final marquem un quart ben buscat. 

 

Gols: Silvia x2, Cintia i Nardi.